torstai 17. tammikuuta 2019

Santtu

Muhkea Santtu on nykyään esyn maskotti, eikä etsi kotia.
Eläkepäivät kuluvat lempeän sijaiskodin hyvässä hoidossa <3


Santtu on jo ikämies, 17-vuotias. Sillä on miehen tavat ja miehen olemus. Santulla on painoa pönäkät 6kg ja naamaa millä puskea. Alun ujouden jälkeen Santtu osaa hakea paikkansa ihmisen läheltä ja olla rakastettava jokaisella kilollaan.


Santtu on tullut Esylle kodista, jossa sitä ei osattu hoitaa kissan vaatimalla tavalla. Sitä lienee ruokitun virheellisesti jo vuosia ja tällä on mahdollisesti saatu aikaan myös terveydellistä vahinkoa. Eläinlääkärin tarkistuksessa Santulta löydettiin munuaisten vajaatoiminta, joka toisaalta on yksi melko yleinen vanhenevan kissan vaiva.

Santtu on leikattu, eläinlääkärin tarkistama, sirutettu ja madotettu, FIV- ja FeLV-testattu ja negatiiviseksi todettu. Santtu sairastaa munuaisten vajaatoimintaa, jota hoidetaan lääkityksellä ja ruokavaliolla.


O


5 kommenttia:

 1. Minä ottaisin santun meille kuudenneksi kissaksi. Asun Raahen Kummatissa kerrostalossa 64 neliön kaksiossa joten tilaa olisi. Olen 56v eläkeläis nainen ja minulla on Raahen eläinsuojelusta yksi kissa poika 9v. (ollut mulla 6v) niin mulla on kaksi leikattua poikaa ja kolme tyttöä. olen paljon kotona joten aikaa on hoitaa kissoja. Nimeni on Maria Pätsi ja puh nro on 0469571923 mahdollisia yht.ottoja varten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maria!
   Välitän yhteystietosi Santun sijaiskotiin, jotta voitte sopia kissatreffit. Käyhän tutustumassa Santtuun ja jutellaan sitten lisää!
   T.Linda

   Poista
 2. Hei...Onko Santtu missäpäin sijaiskodissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Santtu on sijaiskodissa Oulun keskustan ulkopuolella.
   T.Linda

   Poista
 3. Onko Santtu edelleen ilman kotia?

  VastaaPoista