tiistai 17. joulukuuta 2019

Kakarakaksikko kotia vailla!

FÖRBI JA JONNE ovat löytäneet kodin
Tämä kissakaksikko on viime kesän pentuja. Elämän alku on ollut kivikkoinen (ja vähän kakkainenkin..) mutta naperot ovat ottaneet kovan bulkkikauden ja kuroneet itsensä leikkautuskuntoon. Kummatkin on vastikään leikkautettu, rokotukset, madotukset, sirutukset ja verikokeet ovat kaikki hansk.. tassussa!Förbi on kaksikosta tummempinassuinen, pienempi, mutta sitäkin topakampi pikkuneiti. Se pinkoo kiipeilytelinettä ylös ja alas ja noutaa huiskulelua sillä aikaa kun velipoika vasta aikoo. Förbin paras kaveri on isoveli Jonne, jonka kanssa se luovutetaan samaan kotiin, koska ovat toisiinsa niin kiintyneet.


Jonne on Förbiä pulleampi, leppoisa nuorimies, jonka ruokakupin kokoa pitää alkaa leikkautuksen jälkeen pienentää, ettei kissa muutu hylkeeksi. Kummatkin kissat ovat hellyydenkipeitä, pikkulapsiin tottuneita ja erittäin seurallisia. Unelmakaksikko!
1 kommentti:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    VastaaPoista